martes, 20 de enero de 2015

Roses i Violetes

CA:

Roses i Violetes es un conjunt de 2 patrons de jerseis clàssics amb disseny d'inspiració floral dissenyats i teixits per na Dolors Kunst. 
Pensats des de un inici per a ser teixits amb llana Shetlandsuld de BC Garn i amb l'objectiu de ser peces de roba femenina càlida, clàssica, atemporal, elegant i a l'hora  informal en funció de com els combinem.
La llana escollida es ideal per a teixir amb colors, de fil prim i un xic rugós que permet que els  colors es fusionin els uns amb els altres donant nitidesa al dibuix 
Ambdós jerseis son teixits en circular, sense costures i de forma tradicional de baix a dalt. Tant estil ajustat al cos com l'escot un xic mes baix que l'esquena fan del jeresei una peça d'acabats mes complerts.
Escrit en anglès, el e-book (pdf) es pot descarregar tant des de Raverly com des de la botiga naturalmente lanas per un cost de 6€+IVA. 
Fins el 18-04-2015 es regalarà el patró a totes aquelles persones interessades en teixir-lo amb llanes de la botiga. Només cal posar-se en contacte abans amb nosaltres.

ES:

Roses i Violetes es un conjunto de 2 patrones de jerséis clásicos con diseño de inspiración floral diseñados y tejidos por Dolors Kunst.
Han sido pensados desde un inicio para ser tejidos con lana Shetlandsuld de BC Garn y con el objetivo de  ser ropa de mujer cálida, clásica, atemporal, elegante y a la vez informal dependiendo de cómo la combinemos.
La lana escogida es ideal para tejer con colores, de hebra fina y un pelín rugosa que permite que los colores se conjuguen y den nitidez al dibujo.
Ambos jerséis estan tejidos en circular, sin costuras y de forma tradicional de abajo a arriba. Tanto su estilo ajustado como su escote un poco más bajo que la espalda dan al jersey un acabado más completo.
Escrito en inglés, el e-book (pdf) se puede descargar tanto desde Ravely como desde la tienda naturalmente lanas con un coste de 6€+IVA.
Hasta el 18-04-2015 se regalará el patrón a todas aquellas personas interesadas en tejerlo con lanas de la tienda. Solo hay que ponerse antes en contacto con nosotros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario