lunes, 17 de noviembre de 2014

QuynnCA:

¿Necessites un barret fàcil, original i ràpid de teixir? et proposem el Quynn de Woolly Wormhead.
Pensat per a teixir amb llana gruixuda tipus Aran o Worsted (4 : medium), està escrit per a 6 talles diferents, des de talles infantils  a talles d’ adult.
Es pot teixir tant amb llana multicolor com amb llana llisa. Les nostres recomanacions: són ideals les Incawool de Hjertegarn, tant en les seves variants llises com les multicolors, o bé les Mille Colori de Lang Yarns. Però si el que voleu es una llana més clàssica, la Hamelton Tweed de B.C.Garn. I per a els fanàtics de les llanes Lopi, la Léttlopi seria la llana ideal.
 
ES:

¿Necesitas un gorro fácil, original y rápido de tejer? te proponemos el Quynn de Woolly Wormhead.
Pensado para tejer con lana gruesa, tipo Aran/Worsted (4 : medium), está escrito para 6 tallas diferentes, desde tallas infantiles a tallas adultas.
Se puede tejer tanto con lana multicolor como con lisa. Nuestras recomendaciones: son ideales las Incawool de Hjertegarn, tanto en sus variantes lisas como las multicolores, también lo son las Mille Colori de Lang Yarn. Pero si lo que queréis es una lana más clásica: la Hamelton Tweed de B.C.Garn. Y para los fanáticos de las lanas Lopi, la Léttlopi sería la lana ideal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario