lunes, 13 de octubre de 2014

Peus calentons / Pies calentitos




 CA:
Ara que els dies son mes frescs i humits agraïm tenir el peus ben calentons. Una proposta interessant, econòmica i elegant es la que ens fa la dissenyadora sueca Monica Hellberg amb les sabatilles Nettle Essence.
La seva proposta es femenina, elegant i discreta. Amb poc menys de 160m de llana de gruix Aran (4:Medium) aconsegueix teixir un parell de sabatilles amb aparença d’elegant mocassí femení.
Per a obtenir un teixit resistent i evitar que les sabatilles es donin de si amb l’ús, fa servir una llana que habitualment es teixeix amb agulles de 5mm i una tensió de 18 punts en 10cm, però la teixeix amb agulles molt mes fines, unes de 3mm  que li donen una proporció final de 24pts en 10cm,
Començades a treballar des de la punta, les podem teixir en tres talles diferents: EU 34/35, EU 36/38 i EU 39/40.
El patró està disponible en anglès, suec i finès.

naturalmentelanas recomana 1 cabdell de Incawool (100gr/160m) en qualsevol dels 23 colors dels que actualment disposem a la botiga.
El cost del material necessari per a teixir aquest parell de sabatilles es de 5,80€ si les fem amb Incawol llisa i de 6,90€ si es volen teixir amb Incawool multicolor.
Incawoolde Hjertegarn es 100% llana de ovella de les Highlands. Es una llana gruixuda, esponjosa, d’una sol fil, de tacte molt suau i satinada que disposa de la certificació Oeko-Tex® Standard 100

 
ES:
Ahora que los días son más frescos y húmedos agradecemos tener los pies bien calentitos.
Una propuesta interesante, económica y elegante es la que nos hace la diseñadora sueca Monica Hellberg con las zapatillas Nettle Essence.
Su propuesta es femenina, elegante y discreta. Con poco menos de 160m de lana de grueso Aran (4:Medium) consigue tejer un par de zapatillas con apariencia de elegante mocasín de señora.
Para obtener u tejido resistente y evitar que las zapatillas se den de si con el uso, utiliza una lana que habitualmente se teje con agujas de 5mm y con una tensión de 18 puntos en 10cm, pero la teje con agujas mucho más finas, con unas de 3mm que le dan una proporción de 24puntos en 10cm.
Empezadas a tejer por la punta, las podemos realizar en tres tallas distintas: EU 34/35, EU 36/38 y EU 39/40
El patrón está disponible en inglés, sueco y finlandés.

naturalmente lanas recomienda 1ovillo de Incawool 100gr/160m) en cualquiera de los 23 colores actualmente disponibles en la tienda
El coste del material necesario para este par de zapatillas es de 5,80€ si las tejemos con Incawool lisa y de 6,90€ si utilizamos Incawool multicolor.

Incawool de Hjeretgarn es 100% lana de oveja de las Highlands. Es una lana gruesa, mullida, de una sola hebra, de tacto muy suave y satinada que posee la certificación Oeko-Tex® Standard 100
 







 

No hay comentarios:

Publicar un comentario