lunes, 22 de septiembre de 2014

Primer aniversari de la botiga especialitzada en llanes "Naturalmente Lanas" de Martorell

CA:

Avuí 22-09-2014 el diari local www.aMartorell.com ha publicat un reportatge de la botiga naturalmente lanas.
Us en faig una trascripció i a mes us adjunto el link directe:

ES:

Hoy 22-09-2014 el periodico local www.aMartorell.com ha publicado un reportaje de la tienda naturalmnete lanas.
Os adjunto la trascripción y el link directo:Primer aniversari de la botiga especialitzada en llanes "Naturalmente Lanas" de MartorellNoticia

Primer aniversari de la botiga especialitzada en llanes "Naturalmente Lanas" de Martorell

aMartorell.com
22/09/2014Dolors Kunst - Naturalmente Lanas
Ara fa tot just un any que a Martorell va aixecar la persiana una botiga ben diferent, bé, encara que seria mes correcte dir “persiana virtual”. Es una botiga online de llanes, si, de llanes d’aquelles que es fan servir per a teixir jerseis barrets, bufandes i moltes mes meravelles de les que ens puguem imaginar.
Neix de la idea de convertir la meva afició per les agulles en una professió. Si, sóc la Dolors Kunst, una veïna de Martorell enamorada de les labors d’agulla, de les llanes i dels fils. Porto tota la vida teixint i dedicant-me a les labors d’ agulles en general.
Aquesta afició m’ha permès conèixer gran varietat de fibres i les seves possibles aplicacions en peces de punt, estar sempre a l’aguait de nous materials i tècniques i a tenir la meva pròpia línia de disseny amb patrons ja publicats en webs especialitzades. 
Amb l’objectiu de ser una botiga innovadora i moderna sense oblidar ni menysprear l’experiència i el saber fer de segles de tradició llanera, ofereixo llanes i fils de gama alta (línia natural, ecològica i premium), fabricats als països centre i nord-europeus, països especialistes i pioners a nivell mundial en aquesta matèria. Com diu el lema d’un fabricant proveïdor meu: llanes de qualitat a preus raonables.
Aquí podreu trobar una extensa gama de llanes de països com Islàndia, Dinamarca, Holanda, Alemanya, Suïssa i Estònia, agulles i ganxets de fusta, complements com marcadors, agulles auxiliars, cabdelladors i debanadores, bosses, o curiositats com làtex líquid per fer mitjons anti-lliscants.
Llanes exòtiques, textures i tècniques de color innovadores en troques i cabdells de llanes tant diferents com per exemple son les llanes d’ovelles sheltland, les highland, o les merines, d’alpaques, fils de cotó, seda, llí o bambú, etc.
Com que personalment no m’agrada que em limitin a l’hora de escollir colors, he cregut convenient fer el mateix per a els meus clients i oferir-los una amplia carta de colors de cada producte.
També puc dir allò de “si no trobes el que busques, si us plau pregunta’m que faré el possible per trobar-ho i portar-t’ho”.
Però no només ofereixo producte “material”. Com a servei “no material” ofereixo un servei de consulta a l’hora de comprar, assessorament en l’elecció del producte, assessorament en l’elecció de patrons i ajuda davant els dubtes que poden sorgir a l’hora de llegir un patró i teixir. 
Sempre he estat conscient de la importància de poder atendre als clients en l’idioma que els sigui més còmode. Ara, un any després d’haver obert no em penedeixo de la meva decisió: ser la primera botiga de llanes online en oferir la opció d’escollir navegar en català, neerlandès o alemany a mes dels habituals castellà i anglès. Ha estat un èxit.
Em podeu trobar a la web de la botiga www.naturalmentelanas.com , al facebook Naturalmente Lanas i blog naturalmente lanas .Si el que voleu es contactar amb mi personalment o veure i tocar els materials, em podeu enviar un e-mail (info@naturalmentelanas.com), missatge privat de facebook o trucar al 680901160, estaré encantada d’atendre-us.


No hay comentarios:

Publicar un comentario