lunes, 14 de julio de 2014

Avens


CA:

AVENS de la dissenyadora Mercedes Tarasovich-Clark es un top de construcció tradicional però amb un sencill i elegant dibuix calat a l'esquena que li dona un toc distintiu.
Es de construcció tradicional per ser teixit de baix a dalt, i les quatres peces de les que es composa (davat, darrera i les dues mànigues) son cosides.
Si volguéssim teixir-lo amb fils d'estiu, recomanem Bommix Bamboo, Arezzo Lin o Soft Silk. Si per contra volguéssim teixir-lo amb llanes mes hivernals, fora bo Sarah Tweed o be Hjerte Alpaca.

ES:

AVENS de la diseñadora Mercedes Tarasovih-Clark es un top de construcción tradicional pero con un sencillo y elegante dibujo calado en la espalda que le da un toque distintivo.
Es de contsrucción tradicional por ser tejido de abajo a arriba y las cuatro piezas de las que se compone (delantero, trasero y las dos mangas) son cosidas.
Si quisieramos tejerlo con hilos veraniegos, recomendamos Bommix Bamboo, Arezzo Lin o Soft Silk. Si por contra quisieramos tejerlo con lanas más hivernales, Sarah Tweed o Hjerte Alpaca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario