martes, 29 de octubre de 2013

Hjerte Alpaca




HJERTEALPACA es una llana esponjosa, suau i sedosa feta 100% de pèl d’alpaca. Hjerte Alpaca es una llana indicada per a tot tipus de projectes càlids, lleugers i confortables, des de jerseis i jaquetes fins a càlids i suaus xals, colls, bufandes, barrets o guants 


Apaca 100%
Cabdells de 50 g, aprox. 167 m (183 iardes)
Agulles: de 3mm a 3,5 mm

mes colors a naturalmente lanas


HJERTE ALPACA es una lana esponjosa, suave y sedosa hecha 100% de pelo de alpaca. Hjerte Alpaca es una lana indicada para todo tipo de proyectos cálidos, ligeros y confortables, desde jerséis y chaquetas hasta cálidos y suaves chales, cuellos, bufandas, gorros o guantes

Alpaca 100%
Ovillos de 50 g, aprox. 167 m (183 yardas)
Agujas  de 3mm a 3,5 mm

más colores en naturalmente lanas

 
 
 
 
 



 
 








viernes, 25 de octubre de 2013

leitmotiv

KEEP CALM AND KNIT ON
 

CA - El meu leitmotiv, 
i crec que el de molts dels que estem enganxats a les agulles.

ES - Mi leitmotiv,
y creo que el de muchos de los que estamos enganchados a las agujas.

més informació a / más información en

lunes, 21 de octubre de 2013

Princeses/princesas

Aquestes princeses porten un vestidet teixit amb INCAWOOL
Qui en vol un?

Es precisen:
  •  talla 2: 4 cabdells
  •  talla 4 i talla 6: 5 cabdells
  •  talla 8 i talla 10: 6 cabdells
  •  talla 12: 7 cabdells

Estas princesas llevan un vestidito hecho con INCAWOOL:
¿Quien quiere uno?

Se precisan:
  • talla 2: 4 madejas
  • talla 4 y talla 6: 5 madejas
  • talla 8 y talla 10: 6 madejas
  • talla 12: 7 madejas

jueves, 17 de octubre de 2013

Strompegarn Tiger





Tradicionalment amb llana de mitjons fem mitjons, que per això s’anomena llana de mitjons. Però les seves característiques i la seva gran versatilitat fan que sigui una llana apreciada per a moltíssims tipus de projectes, des de xals calats a jaquetes, passant per guants i barrets.
Com a exemple dos jerseis per a nadons teixits amb llana de mitjons Strompegarn Tiger. Llana de gruix ideal per a nens, resistent, càlida, transpirable,  i el més important de tot: es pot rentar a maquina!!!



Tradicionalmente con lana de calcetines tejemos calcetines, por eso se le llama lana de calcetines. Pero sus características y su gran versatilidad hacen que sea una lana apreciada para todo tipo de proyectos, de chales calados a chaquetas, pasando por guantes y gorros.
Como ejemplo dos jerséis para bebés tejidos con lana de calcetines Strompegarn Tiger. Lana de grosor ideal para niños, resistente, cálida, transpirable, y lo más importante: se puede lavar a máquina!!!


Strompegarn Tiger 7698

Strompegarn Tiger 7699


lunes, 14 de octubre de 2013

1 mes

Avuí estem de festa: fa tot just un mes que vàrem obrir la botiga.  En lloc de pastis amb espelma, una ovella ben carregadeta de llana.

Hoy estamos de celebración: hace exactamente un mes que inauguramos la tienda. En vez de pastel con velas, una oveja bien cargadita de lana.

viernes, 11 de octubre de 2013

Léttlopi

La llana Lopi Léttlopi es una llana clàssica gruixuda, lleugera, que repèl l’aigua i es transpirable. D’aspecte rústic i tacte aspre, que es suavitza amb el primer rentat. Es una llana ideal per a jerseis d’estil islandès. La seva ampla gama de colors la fa perfecta de projectes d’estil Fair Isle: de suèters a guants, coixins… apta també per a feltrejar.





La lana Lopi Léttlopi es una lana clásica gruesa, ligera, que repele el agua y transpirable. De aspecto rustico y tacto áspero, que se suaviza en el primer lavado. Es una lana ideal para jerséis de estilo islandés. Su gama de colores hace que la lana Lettlopi sea perfecta para labores de estilo Fair Isle: de suéteres a guantes, cojines… apta también para fieltrar.